Judith de Jong-Westerneng, dierenarts

Ik ben Judith de Jong-Westerneng, dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Broek in Broek in Waterland. Ik heb vrijwel mijn hele leven in dit mooie dorp gewoond en ik ben ook al mijn hele leven een echte dierenvriend. Zelf hebben wij thuis een hond, twee katten en een pony die elders is ondergebracht.

Als klein kind riep ik al dat ik dierenarts wilde worden en dat is gelukt. In 2008 heb ik mijn dierenartsdiploma behaald en ben ik druk aan het werk geweest met vrijwel alle diersoorten. Na jaren in loondienst bleef het bij mij echter kriebelen. Ik wilde mijn eigen dierenkliniek runnen. Mijn passie en liefde voor het vak en de dieren volledig tot uiting brengen, mijn eigen idealen nastreven en daarmee de dieren gezond houden en beter maken.

Ik vind het heel belangrijk dat zowel mens als dier zich op hun gemak voelen bij mij. Daardoor is het dierenartsbezoek gelijk minder stressvol voor uw dier.

Als dierenarts hou ik net zoveel van mensen als van dieren. Met onze kliniek onderscheiden wij ons door onze betrokkenheid bij zowel onze patiënten als cliënten. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat u dier juist op diergeneeskundig vlak bij ons in goede handen is.

Nel Westerneng-Malenstein, assistente

Ik ben Nel Westerneng, moeder van Judith. Zelf ben ik opgegroeid op een boerderij en woon inmiddels al meer dan 40 jaar in Broek in Waterland. Thuis hebben wij twee schatten van katten die graag geknuffeld worden, en ook hondje Floor van Judith is regelmatig bij ons te vinden. We hebben acht kleinzoons waar we vaak en graag op passen.

Vanaf de start van de kliniek ben ik er vaak te vinden. Ik beman de balie, neem de telefoon aan, handel de bestellingen af en verricht verdere ondersteunende werkzaamheden. Ik vind het belangrijk dat mens en dier zich op hun gemak voelen bij ons en daar probeer ik mijn steentje aan bij te dragen.

Dominique Hulsebos, paraveterinair

 

Ik ben Dominique Hulsebos en ik ben elke dag op de kliniek te vinden.

Na mij afstuderen in 2017 ben ik meteen bij Dierenkliniek Broek aan de slag gegaan en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin.  Als kind was ik al gek op dieren en dat ben ik nog steeds. In mijn vrije tijd ben ik graag op de boerderij tussen de paarden of wandel ik met onze hond Sjors.

Ik vind het belangrijk dat mens en dier zich op de kliniek op hun gemak voelen en daar doe ik dan ook mijn uiterste best voor. Ik assisteer in de spreekkamer, operatiekamer en u vindt mij achter de balie of aan de telefoon. Ik ben altijd in voor een praatje!

 

 

 

Daniele van Grinsven-Janezic, paraveterinair in opleiding

Graag stel ik me even voor: Ik ben Daniela van Grinsven-Janezic en versterk vanaf 1 oktober 2018 het team van Dierenkliniek Broek. Sommige van u heb ik reeds gezien tijdens mijn eerdere stage bij de kliniek.

Oorspronkelijk kom ik uit Ljubljana (de hoofdstad van Slovenië), maar woon sinds 2010 met mijn echtgenoot in de prachtige stad Monnickendam. Ons huis wordt ook bewoond door onze twee katten, twee ontzettend lieve Britse Korthaar poezen Qwinty en Roxy. In mijn vrije tijd geniet ik graag met mijn vrienden en familie en houd ervan om buiten te gaan wandelen of fietsen.

Na mijn studie Economie, ben ik gaan werken voor een groot internationaal internetbedrijf in Amsterdam, maar na 10 jaar voelde ik mij in die rol niet meer gelukkig. Ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging die me nauwer aan het hart ligt. Het werken met mensen en dieren maakt mij oprecht gelukkig. Zodoende kwam ik bij het team van Dierenkliniek Broek terecht. Het klikte meteen, de persoonlijke en directe benadering van mens en dier, de gemoedelijke sfeer, het voelt als een warme deken.

U zult mij het meeste aantreffen achter de balie, maar ook tijdens het assisteren in de spreekkamer en de OK. Het belangrijkste is dat het welzijn van uw huisdier bij ons altijd voorop staat.

Dierenkliniek Broek

Moerland 2a

1151 BJ  Broek in Waterland
 

020-3316661

dierenarts@dierenkliniekbroek.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij, 08:45 - 17:00

Avond/weekend in overleg tegen verhoogd tarief
Wij werken uitsluitend op afspraak

 

24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten onze openingstijden werken we samen met de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam

  • Facebook Social Icon