Judith de Jong-Westerneng, dierenarts

Ik ben Judith de Jong-Westerneng, dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Broek in Broek in Waterland. Ik heb vrijwel mijn hele leven in dit mooie dorp gewoond en ik ben ook al mijn hele leven een echte dierenvriend. Zelf hebben wij thuis een hond, drie katten en een pony die elders is ondergebracht.

Als klein kind riep ik al dat ik dierenarts wilde worden en dat is gelukt. In 2008 heb ik mijn dierenartsdiploma behaald en ben ik druk aan het werk geweest met vrijwel alle diersoorten. Na jaren in loondienst bleef het bij mij echter kriebelen. Ik wilde mijn eigen dierenkliniek runnen. Mijn passie en liefde voor het vak en de dieren volledig tot uiting brengen, mijn eigen idealen nastreven en daarmee de dieren gezond houden en beter maken.

Ik vind het heel belangrijk dat zowel mens als dier zich op hun gemak voelen bij mij. Daardoor is het dierenartsbezoek gelijk minder stressvol voor uw dier.

Als dierenarts hou ik net zoveel van mensen als van dieren. Met onze kliniek onderscheiden wij ons door onze betrokkenheid bij zowel onze patiënten als cliënten. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat u dier juist op diergeneeskundig vlak bij ons in goede handen is.

Nel Westerneng-Malenstein, assistente

Ik ben Nel Westerneng, moeder van Judith. Zelf ben ik opgegroeid op een boerderij en woon inmiddels al meer dan 40 jaar in Broek in Waterland. Thuis hebben wij twee schatten van katten die graag geknuffeld worden, en ook hondje Floor van Judith is regelmatig bij ons te vinden. We hebben acht kleinzoons waar we vaak en graag op passen.

Vanaf de start van de kliniek ben ik er vaak te vinden. Ik beman de balie, neem de telefoon aan, handel de bestellingen af en verricht verdere ondersteunende werkzaamheden. Ik vind het belangrijk dat mens en dier zich op hun gemak voelen bij ons en daar probeer ik mijn steentje aan bij te dragen.

Dominique Hulsebos, paraveterinair

 

Ik ben Dominique Hulsebos en ik ben elke dag op de kliniek te vinden.

Na mijn afstuderen in 2017 ben ik meteen bij Dierenkliniek Broek aan de slag gegaan en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin.  Als kind was ik al gek op dieren en dat ben ik nog steeds. In mijn vrije tijd ben ik graag op de boerderij tussen de paarden of wandel ik met onze hond Sjors.

Ik vind het belangrijk dat mens en dier zich op de kliniek op hun gemak voelen en daar doe ik dan ook mijn uiterste best voor. Ik assisteer in de spreekkamer, operatiekamer en u vindt mij achter de balie of aan de telefoon. Ik ben altijd in voor een praatje!

 

 

 

Sanne de Klonia de Vries

Ik ben Sanne de Klonia de Vries, in 2015 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente aan het Groenhorst college in Barneveld.
Vanaf 1 mei ben ik het team bij Dierenkliniek Broek komen versterken!
Ik vind het heerlijk om met dieren te werken, zelf heb ik thuis 2 katten Pinky en Brain. Het liefst zou ik er ook een hond bij hebben maar daar is helaas de tijd nog niet voor.
Ik werk 4 dagen in de week op deze ontzettend gezellige kliniek. Ik sta u graag te woord en vind het leuk om informatie en kennis omtrent dieren met u te delen. Tijdens het assisteren en hanteren van uw dier zal ik altijd naar beste weten en kunnen handelen om uw dier zich zo goed mogelijk op zijn gemak te stellen.
Ik hoop hier nog veel mooie jaren tegemoet te gaan en alle leuke mensen en dieren in Broek goed te leren kennen!

 

 

 

Dierenkliniek Broek

Moerland 2a

1151 BJ  Broek in Waterland
 

020-3316661

dierenarts@dierenkliniekbroek.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij, 08:45 - 17:00

Avond/weekend in overleg tegen verhoogd tarief
Wij werken uitsluitend op afspraak

 

24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten onze openingstijden werken we samen met de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam

  • Facebook Social Icon