Operaties
 

Bij Dierenkliniek Broek beschikken we over een moderne operatiekamer die uitgerust is met een gasnarcose- en bewakingssysteem. De meest voorkomende operaties voeren we zelf uit waarbij het welzijn van uw altijd dier voorop staat.

 

Na de operatie kan uw dier rustig wakker worden in een van onze verwarmde opnamehokken. Hun gezondheid wordt daarbij nauwlettend in de gaten gehouden.  Pas wanneer uw dier goed wakker is, alert is en weer stevig op zijn of haar poten staat, mag hij of zijn weer naar huis. Voor vrijwel alle operaties bieden wij de service van een gratis nacontrole 7-10 dagen na de ingreep. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar voor vragen die u na een operatie heeft.

 

Meer informatie over specifieke ingrepen, vindt u onder de menuknop Behandelingen. Voor behandelingen die niet op de website vermeld staan, kunt u contact opnemen met onze dierenarts per telefoon of e-mail.

Dierenkliniek Broek

Moerland 2a

1151 BJ  Broek in Waterland
 

020-3316661

dierenarts@dierenkliniekbroek.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij, 08:45 - 17:00

Avond/weekend in overleg tegen verhoogd tarief
Wij werken uitsluitend op afspraak

 

24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten onze openingstijden werken we samen met de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam

  • Facebook Social Icon