top of page

Operaties

Dierenkliniek Broek-40.jpg


 

Bij Dierenkliniek Broek beschikken we over een moderne operatiekamer die uitgerust is met een gasnarcose- en bewakingssysteem en de mogelijkheid tot (automatische) beademing. De meest voorkomende eerstelijns- operaties voeren we zelf uit waarbij het welzijn van uw dier altijd voorop staat. De dierenarts wordt in de operatiekamer altijd bijgestaan door minimaal een ervaren paraveterinair. Zo kunnen wij uw dier de hele narcose nauwlettend monitoren en zo veilig mogelijk werken.

Bij vrijwel elke operatie krijgt uw dier een intraveneus infuus. Zo houden we de bloeddruk op peil en zorgen we voor een veiligere narcose en een vlottere recovery.

Na de operatie kan uw dier rustig wakker worden in een van onze verwarmde opnamehokken. Hun gezondheid wordt daarbij nauwlettend in de gaten gehouden.  Pas wanneer uw dier goed wakker is, alert is en weer stevig op zijn of haar poten staat, mag hij of zij weer naar huis. Voor vrijwel alle operaties bieden wij de service van een gratis nacontrole circa 10 dagen na de ingreep. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar voor vragen die u na een operatie heeft.

 

Meer informatie over specifieke ingrepen, vindt u onder de menuknop Behandelingen. Voor behandelingen die niet op de website vermeld staan, kunt u contact opnemen met onze dierenarts of een van onze paraveterinairen per telefoon of e-mail.

Dierenkliniek Broek

Moerland 2A

1151 BJ Broek in Waterland

020- 331 6661

dierenarts@dierenkliniekbroek.nl

 

Openingstijden

Ma t/m vrij, 08:45 - 17:00 uur

Doordeweeks van 18.00 - 09.00 uur en in de weekenden verzorgt de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam de dienst.

24 uur per dag telefonisch bereikbaar

bottom of page