Wij werken uitsluitend op afspraak

Dierenkliniek Broek is iedere werkdag geopend van 08.45 -17:00 uur. We hebben geen inloopspreekuur, maar werken uitsluitend op afspraak.

U belt gewoon om een afspraak te maken: 020-3316661 en kunt dan bijna altijd nog dezelfde dag terecht.

Op deze manier kan onze dierenarts maximaal aandacht geven aan elke patiënt en voorkomen we tevens (voor uw dier stressvolle) onnodig lange wachttijden. 

Voor operaties raden wij u aan de afspraak tijdig te maken, zodat van tevoren de juiste informatie verstrekt kan worden en u de kans krijgt uw dier nuchter te houden voor de operatie.

Soms kan het gebeuren dat u een afspraak heeft en dat er tegelijkertijd een spoedgeval binnen komt. Wij vragen hiervoor uw begrip. Iedere eigenaar wil tenslotte dat zijn of haar geliefde huisdier met spoed zo snel mogelijk geholpen wordt.

 

 

Spoedgevallen

In het geval van spoedgevallen kunt u uiteraard direct bij ons terecht. We raden u aan ons in dit geval ook altijd eerst te bellen, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen om uw dier zo snel en adequaat mogelijk te helpen. Voor spoedgevallen kunt u ons bellen op ons telefoonnummer 020-3316661. Buiten onze openingstijden werken wij samen met de spoedafdeling van het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam.

 

 

Doorverwijzen

Transparantie en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor sommige specialistische behandelingen of complexe diagnostiek hebben wij niet de juiste middelen in huis. In zo’n geval sturen wij u in overleg door naar een van de andere klinieken waar we mee samen werken. Een van deze klinieken is het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam, waar zeer bekwame specialisten werken met de nodige kennis en middelen in huis voor specialistische behandelingen. Na het onderzoek en de behandeling aldaar ontvangen wij van de specialist een uitgebreid verslag, waarna de behandeling indien nodig bij Dierenkliniek Broek voortgezet kan worden. 

 

 

Second opinion

U kunt bij ons altijd terecht voor een second opinion, om wat voor reden dan ook. Ook indien u twijfelt aan ons advies of het gewoon extra zeker wilt weten, helpen wij u graag bij het verkrijgen van een second opinion bij een andere kliniek. 

 

 

Let op: wij werken uitsluitend op afspraak.
In spoedgevallen belt u naar: 020-3316661, u krijgt dan het telefoonnummer van de dienstdoende dierenarts.