Avond        ma t/m vri 17:00 - 23:00

Weekend   za 08:00 - ma 08:00

Nacht         ma t/m zo: 23:00 - 08:00

Alle vaccinaties zijn inclusief een gezondheidscontrole van uw dier.Hij of zij krijgt een compleet klinisch onderzoek. Zo monitoren wij de gezondheid van uw dier en kunnen we eventuele (verborgen) gezondheidsproblemen tijdig ontdekken.

 

Wij vaccineren op maat, dus uw dier krijgt altijd alleen de vaccinaties die hij/zij daadwerkelijk nodig heeft!

 

 

Alle operatieve tarieven zijn inclusief pijnmedicatie op de operatiedag. Circa 10 dagen na de operatie krijgt uw dier een gratis nacontrole.

Extra pijnstilling voor de dagen na de operatie wordt apart berekend. Vraag ons om een complete kostenindicatie.

 

Voor vrijwel alle operaties maken wij gebruik van gasnarcose, hetgeen prettiger is voor uw dier. Deze vorm van narcose is niet alleen beter en stabieler, maar ook nog eens vele malen veiliger! Tijdens de gasnarcose wordt uw dier nauwkeurig in de gaten gehouden met behulp van een geavanceerde monitor en door de paraveterinair.

Bij veel ingrepen of behandelingen onder narcose krijgt uw dier een intraveneus infuus. Zo houden we uw dier zo stabiel mogelijk en zorgen we voor een vlottere recovery.

Elke operatiepatiënt krijgt haar of zijn eigen steriele narcose tube. Na gebruik wordt deze om hygiënische redenen weg gegooid.

Gebitsreinigingen zijn inclusief basis narcose, hiermee brengen wij uw dier onder narcose, daarna kunnen wij intuberen. Indien nodig wordt er pijnmedicatie pre- peri- en postoperatief gegeven, deze wordt apart berekend.

Iedere gebitspatiënt krijgt gasnarcose, deze wordt apart berekend, de kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is voor de behandeling en is sterk patiënt-afhankelijk 

 

Voor onze gebitsbehandelingen maken we gebruik van een moderne tandheelkundige unit, waardoor we nauwkeuriger kunnen werken. Tevens maken wij dentale röntgenfoto's, waardoor we beter kunnen beoordelen of en welke elementen er getrokken moeten worden.

Iedere gebits-patiënt krijgt een intraveneus infuus tijdens en na de behandeling. Zo houden wij uw dier stabiel en zorgen we voor een vlottere recovery.

Een gebitsbehandeling vergt precisiewerk. Kosten zijn sterk afhankelijk van de staat waarin het gebit verkeerd en zijn sterk patiënt-afhankelijk. Vraag ons altijd om een indicatie op maat.