Avond        ma t/m vri 17:00 - 23:00

Weekend   za 08:00 - ma 08:00

Nacht         ma t/m zo: 23:00 - 08:00

Alle vaccinaties zijn inclusief een gezondheidscontrole van uw dier. Wij vaccineren op maat, dus uw dier krijgt altijd alleen de vaccinaties die hij/zij daadwerkelijk nodig heeft!

 

 

Alle operatieve tarieven zijn inclusief pijnmedicatie op de operatiedag. Circa 10 dagen na de operatie krijgt uw dier een gratis nacontrole.

Extra pijnstilling voor de dagen na de operatie wordt apart berekend.

 

Voor vrijwel alle operaties maken wij gebruik van gasnarcose, hetgeen prettiger is voor uw dier. Deze vorm van narcose is niet alleen beter en stabieler, maar ook nog eens vele malen veiliger! Tijdens de gasnarcose wordt uw dier nauwkeurig in de gaten gehouden met behulp van een geavanceerde monitor en door de paraveterinair.

Elke operatiepatiënt krijgt haar of zijn eigen steriele narcose tube. Na gebruik wordt deze om hygiënische redenen weg gegooid.

Gebitsreinigingen zijn inclusief basis narcose. Indien nodig wordt er pijnmedicatie pre- peri- en postoperatief gegeven, deze wordt apart berekend.

 

Voor onze gebitsbehandelingen maken we gebruik van een moderne tandheelkundige unit, waardoor we nauwkeuriger kunnen werken. Deze prijzen zijn “vanaf prijzen”, bij uitgebreidere behandelingen zoals bij erg vieze gebitten of kiezen trekken, komt er tijd in gasnarcose bij en worden er extractie-tarieven berekend. Vraag vooraf een prijsindicatie voor een reële verwachting.

 

 

Dierenkliniek Broek

Moerland 2a

1151 BJ  Broek in Waterland
 

020-3316661

dierenarts@dierenkliniekbroek.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij, 08:45 - 17:00

Avond/weekend in overleg tegen verhoogd tarief
Wij werken uitsluitend op afspraak

 

24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten onze openingstijden werken we samen met de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam

  • Facebook Social Icon