Zoeken
  • Judith de Jong - Westerneng

Starten met Bloggen

Sinds de start van de kliniek schrijf ik columns voor het Prettig Weekend en tegenwoordig voor het Waterlands Weekblad. Hierin kunnen mij belevenissen op de kliniek worden gevolgd. Maar waarom blog ik eigenlijk niet? Dus bij deze, ik ga beginnen met bloggen, op onze eigen site. Zo kan iedereen mijn columns lezen en ik kan meer korte berichten delen over het wel en wee bij ons op de kliniek.

Zo maakten we vandaag gekke foto's terwijl we probeerden die ene leuke nieuwe profielfoto te maken. Een van die gekke plaatjes wil ik jullie natuurlijk niet onthouden!


Judith


63 keer bekeken0 reacties

Dierenkliniek Broek

Moerland 2a

1151 BJ  Broek in Waterland
 

020-3316661

dierenarts@dierenkliniekbroek.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij, 08:45 - 17:00

Avond/weekend in overleg tegen verhoogd tarief
Wij werken uitsluitend op afspraak

 

24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten onze openingstijden werken we samen met de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam

  • Facebook Social Icon